Barcelone

Français

Av. Diagonal, 514

08006 - Barcelona

España

 

tel:+34 93 416 51 00

fax:+34 93 416 51 11

Presentació

El dinamisme i la importància del teixit industrial i de serveis de Catalunya impulsaren l´obertura de l´oficina de Barcelona l´any 1987. Avui aquesta oficina té una amplia i consolidada presència a Catalunya i assessora en totes les disciplines del dret per ajudar als seus clients  a trobar les solucions jurídiques més adequades en cada moment. Assessorem a empreses, particulars i administracions públiques oferint-los un servei d´alt valor afegit, integral i personalitzat.

L´experiènica adquirida en la dedicació a la nostra professió i un profund coneixement de tots els sectors empresarials ens permet aportar alternatives i solucions a problemes de gran complexitat jurídica.

El despatx està organitzat en àrees de pràctica amb la finalitat de garantir que cadascun dels assumptes sigui portat per advocats especialistes.

Oferim una disponibilitat total als nostres clients, facilitant equips ad hoc on s´integren els advocats que millor responguin a les necessitats de cada assumpte. Tots els equips compten amb el lideratge d´un soci, per què sabem que el seu criteri i la seva experiència consitueix un actiu important pels nostres clients.

Veure video d´Uría Menéndez